2 Ekim 2012 Salı

Bellona halı modelleri


Halılar evimizin dekorasyonunu tamamlayan ve bunun yanında yansıttığı renklerle güzellik katan eşyadır. Halılar geçmişimizden bu yana evlerimizin ayrılmaz parçasıdır. El dokuma halılarımızda adeta tarih kokar. Bu kadar önem verdiğimiz halılar tabiî ki her mağazadan alınmaz. Halının kalitesine, dokumasına, renklerine ve işlemelerine önem veren firmaları tercih etmeliyiz. İşte bu firmalardan biriside Bellona mobilya ve halı mağazası olmalıdır.



Geçmişimizden bu güne kadar değer verdiğimiz halılara en az bizim kadar değer vermeye çalışan Bellona mobilya halılarına aradığımız özellikleri bizlere sunuyor. Bellona halı modellerinin her ürününde farklı bir özelliği keşfedeceksiniz. Sizi adeta dekorasyon havasına sokup, her halısını almak isteyeceksiniz.



Bellona halı modelleri her odanıza uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Seri modeller altında halılarını tüketiciyle buluşturuyor. Positive serisi, Shine serisi, Shagy Loft serisi, Pasific serisi, Nepal serisi, Kristal serisi, Genç odası serisi, Diamond serisi, Fashion serisi, Fantasia banyo halıları, Modena serisi, Eleganca serisi. Bütün serideki modellerin hepsi birbirinden güzel olup fiyatları da oldukça uygundur.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder