7 Ekim 2012 Pazar

Merinos halı modelleri

Merinos mobilya, mobilya ve ev tekstili ürünlerinde tüketicilerine hizmette kaçınmıyor. Her ilde birden fazla şubeleriyle tüm Türkiye’ye ürünlerini sunuyor. Merinos, özellikle halı anlamında da oldukça tanınan bir markadır.

Merinos mobilya ürünlerinde müşteri odaklı üretimler yapmaktadır. Özellikle Merinos halı modellerinde bayanlarımızın halı konusunda aradıkları bütün özellikleri sunuyorlar. Kolay temizlenebilen, leke tutmayan, yumuşak ve anti bakteriyel halı modelleri üretiyorlar. Halı modellerinde yüzlerce çeşit bulunuyor. Bunun yanında kaymaz tabanlı yolluk ve cami halıları da vardır. Yolluk ve cami halılarında renk ve model sıkıntı asla yaşamayacaksınız. Merinos halılarda kalitesinin yanında uygun fiyat sunduklarını da göz ardı etmemeliyiz.
Merinos halı da sadece halı mı var? Oturma grubu ve panel mobilyada da kaliteli ürün gamıyla tüketicilere hizmet sağlıyor.

Yemek odası takımlarında zarif, şık ve ince işlemelerle yemek yemeyi zevke dönüştürecek ürünler tasarlıyorlar. Merinos yemek odası modellerinde renk ve model konusunda asla zorluk yaşamadan, stilinizi yansıtacak ürünler bulacaksınız. Ayrıca Merinos yemek odası modellerinde kampanyalı ve yeni modelleri de bulmanız mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder