30 Eylül 2012 Pazar

mobilya seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar

İhtiyacımız olan bir mobilya her bakımdan rahat, kullanışlı, uzun ömürlü olmalı ve dolayısıyla değerini karşılamalıdır. Bu sebeplerden dolayı satın alacağınız herhangi bir koltuk, kanepe, sandalye hakkında yeterli bilginiz olmalıdır. Bu bilgi çok sayıda mağaza gezilerek elde edilebilir. Görünüşü güzel olan bir mobilya rahat olmayabilir veya fiyatı uygun olmayabilir.

 Diğer taraftan dayanıklı, rahat ve uygun fiyatta olan mobilyanın da görünüşü güzel olmayabilir. Bu nedenle mobilyanın sadece dış görünüşüne bakmak yeterli değildir. Kullanılma biçimi kontrol edilmelidir.


 Fiyat, rahatlık, birden fazla amaç için kullanılabilme, kapladığı alan, dayanma süresi, bakım masrafları da göz önünde tutulmalıdır. Yasal bir zorunluluk olmasına rağmen, mobilyaların özelliklerini de içeren kullanma kılavuzları çoğu zaman tüketiciye verilmemektedir. Bu durumda önce o ürüne ait kullanma kılavuzu istenmeli, kılavuzun verilmemesi durumunda mobilya dikkatli bir şekilde incelenerek satıcıdan mobilya ile ilgili tüm bilgiler toplanmalıdır.


 Mobilyaların yapımında kullanılan ağacın cinsi, birleştirme yerlerinin sağlam olması, cilasının düzgün olması da mobilya hakkında karar vermede önemli faktörlerdendir. Ayrıca satın alınması, düşünülen mobilyadaki döşemelik malzemenin kolay yanmayan,terletmeyen ve kolay temizlenen özellikte olması da tercih sebebidir. Alınan mobilyanın eve veya büroya teslim masraflarının fiyata dahil olup olmadığı satın almadan önce öğrenilmelidir. Mobilya seçerken tüm bu özellikleri dikkate alarak, istek, ihtiyaç ve bütçenize en uygun olanları seçiniz.

29 Eylül 2012 Cumartesi

bellona casalis yemek odası fiyat ve modelleri

Ürün Bilgileri
Casalis Yemek Odası; vitrin, büfe, ayna, plazma tv sehpası, kitabeli masa, sandalye, ve duvar ünitesinden oluşmaktadır.
Dış yüzey kaplama olarak Krem ve Ceviz tonlarında güncel renkler kullanılmıştır.
Vitrin ünitesinde spot aydınlatma kullanılarak ürün görselliği öne çıkarılmıştır.
Büfe ünitesinde kapaklar ve fonksiyonel çekmeceler kullanılmıştır.
Plazma Tv Sehpası çekmecelerinde CD lik üniteleri bulunmaktadır.
Takımım kimliğine uygun olarak yüzeyde fitiller kullanılmıştır.






28 Eylül 2012 Cuma

bellona klasik ve modern salon takımları

 Klasik ve modern salon takımları denildiğinde aslında seçimleriniz tamamen size özgü ve sizin tercihlerinizdir. Seçim konusunda tarzınız ne ise o yönde ürün seçmeli ve o yönde ürün kullanmalısınız. Tabi ki eğer dekorasyon konuları ile ilgili iseniz bu konulara zaten çok hassas davranıyor ve evinizdeki estetiği yakalayabilmek adına çok çaba sarf ediyorsunuzdur. Özellikle klasik modeller ve modern modeller salon takımlarında yerini bulmaktadır. Ancak son yıllarda birçok şeyin değişmesi ile birlikte mobilya seçimleri de farklılık göstermeye başladı modern takımlar daha çok dikkatleri çekmektedir.

27 Eylül 2012 Perşembe

bellona çalışma masası

Ofis mobilyaları bir iş yerinin kalitesi ve güzelliğini ön planda tutar.Bellona çalışma masası modelleri son derece göz alıcı ve modern bir şekilde alıcıların gözünü boyuyor.Bir iş yeri açarken yada cocuklarınızın odasın çalışma masası alırken istikbal mağazalarına uğramadan sankın geçmeyin.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim.

26 Eylül 2012 Çarşamba

2012 yeni trend yatak odası takımları

Her sabah uyandığınızda sizi etkileyen güne güzel başlamanızı sağlayan bir yatak odasında uyanmak istemezmisiniz? Bu yıl yatak odası takımlarında modernlik, estetik ve tasarım göz kamaştırıyor. 2012 yılı yatak odası takımlarını tasarlarken vücüt sağlığı en çok dikkat edilen konulardır. Yeni tasarım yatak odası takımları artık daha sağlam ve uzun ömürlü olup tasarımlarıyla etkilenmemek mümkün değil.

24 Eylül 2012 Pazartesi

yatak odalarında beyazın büyüsü

odalarında beyazı seviyorum.Eskiden annemin vazgeçilmeziydi beyaza beyaz işlemeli veya dantelli Fransız keteni yatak takımları.Beyazı her renkle uyum icinde kullanabiliyorsunuz.Odanızı renklendirmek isterseniz yastık,yatak başı,perde,yatak örtüsünde veya duvarınızın bir bölümünde renk veya desen uygulayabilirsiniz.

bellona çocuk oyun odası

Çocuklarımıza güzel vakit geçireceği güzel oyun odaları yapmaya ne dersiniz ? Evlerimizde çocuklarımızın odalarını güzelleştirelim ve çocuklarımızın eğlence içerisinde oyun oynamasını sağlayıp onları mutlu edelim. Çocuklarımız için oldukça güzel mobilyalardan bir taneside ranzalardır.Yeni moda ranzalar küçük bir ev gibi oldukça güzel ve oldukça eğlenceli bir yapıya sahip duruyor.Sizlerde çilek mobilya gibi mobilya firmalarından yada mobilyacınızdan ev gibi ranza yaptırabilirsiniz.

23 Eylül 2012 Pazar

2012 kanepeli yatak modelleri

Küçük mekanlarda alan yaratmak yada misafirlerinizi ağırlamak için alternatif bir çözüm önerisidir, gün içinde dekoratif bir kanepe ama akşam olduğunda yatıp dinlenebileceğiniz şekli alabilecek fonksiyonel tasarımlar, yataklı kanepe modelleri konforlu bir oturma grubu ve yatak..Dilerseniz açıp çocuklarınızla vakitte geçirebilirsiniz.. Eğer siz de şık konforlu tasarımlardan yanaysanız bu modeller sizlere fikir verecektir güzellikte. eminim ki sizlerde çok beğeneceksiniz..siz değerli okucularımıza bir kaç resimle örnek verelim

22 Eylül 2012 Cumartesi

istikbak grande köşe takımları

Sony Füme, Sehpalı Sony Füme ve Uzatmalı Sony olmak üzere 3 farklı çeşidinin bulunduğu İstikbal Grande Köşe Takımı modeli, dekorasyonda estetiğini zerafet ve şıklığını görünümünü ön planda tutulmasını sağlıyor.Sizlerde Oturma odanıza köşeli oturma grupları arıyor iseniz işte bu tam sizlere göre… Gri ve tonlarının kullanılarak eşsiz bir tasarımın oluşturulduğu bu takımı eğer köşe takımı almayı düşünüyorsanız tercih etmenizi öneriyoruz.Siz değerli okuyucularımıza bir kaç resimle örnek verelim dedik : )

21 Eylül 2012 Cuma

bellona mobilya yeni tasarım genç odası 2012

Büyük mobilya markaları çocuk odaları ve genç odaları farklı ve özel tasarımları biricik  çocuklarınızın vazgeçilmezi olacaklar hatta çocuklarınızı odalarından çıkmak istemiyecek. İstikbal genç odası takımı, istikbal çocuk odası takımları, bellona genç odası takımı, bellona çocuk odası takımları, çilek genç odası takımları, çilek çocuk odası takımları, genç odası modelleri, çocuk odası modelleri, genç odası dekorasyonu, yeni sezon genç odası takımları, 2012 genç odası takımları,

20 Eylül 2012 Perşembe

Genç Odası Trendleri Bellona Mobilya’da

Genç cocuk veya yaşlı, her yaştan insanların hayalinde mutlaka istedikleri şık ve güzel gibi bir odaya sahip olmak vardır.Ev modasının öncüsü Bellona, yeni genç odası ve çocuk odası tasarımlarıyla her yaşa uygun yeni ürün grupları Favori, Nova, Slide ve Loft ve sofiistike ile çocuk ve gençlere hayalini kurdukları odanın en güzel yeni tasarımlarını siz değerli okuyucularımıza sunuyor.

19 Eylül 2012 Çarşamba

Kaliteye Önem Verenlere Bellona Yatak Odası Modelleri

Yatak odaları her bayanın en çok önem verdiği yerden biridir. Her bayanın hayallerini süsleyen yatak odaları, bize göre mobilya dekorasyon şirketleri tarafından en çok önem verilen oda’dır. Yayın organlarında gördüğümüz mobilya reklamlarının büyük çoğunluğunun yatak odası modellerine ayrılmasıda bu düşüncemizi destekler niteliktedir. Resimleri, üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımları ile karşımıza çıkan Bellona yatak odası modelleri, kaliteye önem veren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan özelliği şık ve zerafeti ile ön plana çıkmaktadır.bellonaurunleri.com olarak biz tüm bayanlara yatak odalarında kırmızı ve beyaz yatak odası modellerini tavsiye ediyoruz. Kırmızı cazibeyi temsil ederken, beyaz sadelik ve saflığı temsil etmektedir.

18 Eylül 2012 Salı

bellona evinize yakışacak sehpa modelleri

Bellona Sehpa tasarımları eskiden sehpalar evimizin bir köşesine koyulur sadece misafir geldiğinde kullanılabiliyordu şimdilerde artık o kadar modern modeller tasarlanıyor ki farklı firmalarca örneğin alfemo, bellona, evkur, istikbal ,mondi, doğtaş köşelerde durmasına gerek kalmayıp evin bir dekoru olarak kullanılmakta.Ev dekorunda o kadar şık durmakta bunu kullanıcılarda bilir talep o kadar fazla olunca firmalar o kadar farklı modeller dizany etmekteler ki evinizi gerçekten farklı gösterebilmekte dir bu modeller. Gelin hep beraber bu modelleri inceleyelim bu arada renklerde tamamen sizin seçiminiz olabilmektedir .klasik modellerin yanında rengarekte kullanabillirsiniz.Birkaçtane resimler örnekliyebiliriz;

17 Eylül 2012 Pazartesi

Kristal avize modelleri

Aydınlatma, bir evi tamamlayan, mobilya ve aksesuarlarımızın görünüşünü yansıtan, adeta her odamızda farklı bir ambiyans oluşturan modellerdir. Bunun yanında görsellik olarak da dikkat çekecek modeller sayesinde dekorasyonumuza farklı çizgiler oluşturuyoruz. Aydınlatma denilince yıllardır değerini ve yerini koruyan kristal avize aydınlatmaları şimdilere oldukça modern bir görüntüye kavuştu. Eskiden kullanılan klasik kristal aydınlatmalar sarı metal renkte iskelet yapısıyla, aşağıya doğru sarkıtılmış ve şekil oluşturulmuş kristal taşlarla yapılırdı. Genellikle salon, diğer bir deyişle misafir odaları için daha çok tercih ediliyordu ve son derece demodeydi.

kırmızı mutfaklar

Mutfak sıcaklığı yayılan ve davetkar olmalıdır. Efekt oluşturmak için kırmızı mutfak kombinleyebilirsiniz, parlak renkler canlılık verebilir yaşam alanlarınıza kırmızı karışımlar çarpıcı bir görünüm yaratmak siyah yada beyazla da birleştirerek kullanılabilir. Kırmızı renk mutfaklar, davetkar sıcaklık katıyor diye düşünüyor ve sizler için bir kaç örnek model göstermek istiyorum fikir edinmeniz açısından.Sizlere birkaç örnek vererek sergiliyelim dedik;

16 Eylül 2012 Pazar

Yatak Odası Seçimi

Yatak odası çok eski zamandan beri bilinen paravan şimdide hala varlığını yitirmeyerek çeşitli şekillerde ve tasarımlarda karşımıza çıkıyor.Eski şıklığını ve asaletini hiç kaybetmeyen paravanlar halada yatak odalarında aranan aksesuarlardandır. Kişiler yatak odalarında zenginliğe ve şıklığa önem verirler.Ama yatak odamızdaki aksesuar seçimleride göz yormayacak renkde ve tasarımda olmalıdır.Özellikle renk tonları dikkatle seçilmelidir. Yatak odanıza verdiğiniz değer kendinize verdiğiniz değerle eşittir.Bu yüzden yatak odası kişinin aynası gibidir.Yatak odanızda yatacağınız modern tasarım ışığı sizide memnun edecektir.Siz değerli okuyucularımıza birkaç örnekle resim attık ;

15 Eylül 2012 Cumartesi

2012 banyo modelleri

Artık banyolar sıradışı hale getiriliyor. 1 cin eğlence alanını anımsatan bu banyo modelleri tam keyfinize göre. Standart banyolardan eşsiz şık ve modern  küvetler, eşsiz duşakabinler ve eşsiz renklerin kullanıldığı bu banyolar bilhassa yurtdışında  ılgi görüyor. artık banyo dekorasyonunda da firmalar kendilerini göstermek ısterken, ortaya çıkan banyolar gerçektende ılgi cazibeli hale geliyor. işte 2012 model en meşhur banyo modellerine size birkaç örnek verelim ;

14 Eylül 2012 Cuma

lüks çağdaş avize örnekleri

Yaratıcılığını çokça kullanan tasarımcıların modellerini görmek ıstiyorsanız bu numuneler modern ve ve fazla sık birer salon aksesuarı olarak beğenilecek türden aydınlatma modelleri.. kristallerin kullanıldığı uygar ve lüks lambalar, özgün tasarlanmış şık numuneler, egzotik modeller, Swarowski kristallerinin kullanıldığı sofistike ve uygar örnekleri ıle.. tavan ve duvar aydınlatmalarına numuneler, 2012 modelleri ıle..